Γεννήθηκα στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσα και έμεινα στην πόλη της Χίου. Το 2005  μέσω των πανελλαδικών  εξετάσεων, πέτυχα την εισαγωγή μου στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, παρακολούθησα και συμμετείχα σε αρκετά επιστημονικά συνέδρια. Μετά τον πενταετές κύκλο σπουδών και κλινικής εκπαίδευσης, αποφοίτησα το Δεκέμβριο του 2010 με βαθμό Λίαν Καλώς.

Το Φεβρουάριο του 2011 κατατάχθηκα στον Ελληνικό Στρατό όπου και υπηρέτησα σαν Οπλίτης Οδοντίατρος. Εκεί είχα τη δυνατότητα να παρέχω οδοντιατρική περίθαλψη στο μόνιμο και μη προσωπικό, μέχρι το Νοέμβριο του 2011, αποκομίζοντας τεράστια εμπειρία.

Το Γενάρη του 2012 ξεκίνησα να εργάζομαι στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο» καλύπτοντας την μοναδική θέση οδοντιάτρου για 6 μήνες.

Τέλος, το Φεβρουάριο του 2013 ήταν έτοιμο και σε λειτουργία το ιδιωτικό μου Ιατρείο όπου και ασκώ ελεύθερα το επάγγελμα του Οδοντιάτρου. Στόχος μου είναι να παρέχω οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και για το σκοπό αυτό επενδύω στη νέα τεχνολογία και τη δια βίου μάθηση. Παρακολουθώ σεμινάρια διαδυκτιακά σε εβδομαδιαία βάση και όποτε το επιτρέπει το πρόγραμμα μου βρίσκομαι εκτός Χίου για συνεχή επιμόρφωση.

Έχω συμμετάσχει εθελοντικά σε δράσεις όπως, η εξέταση και η ενημέρωση παιδιών σε απομακρυσμένα χωριά της Χίου από τους Γιατρούς του Κόσμου, παροχή Οδοντιατρικής περίθαλψης σε παιδιά της Κιβωτού του Αιγαίου (Κόσμου) και την ενημέρωση για θέματα στοματικής υγείας σε πολλά σχολεία του Νομού υπό την αιγίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χίου.